Tracs bvba logo
Overmat


Neem een kijkje in onze winkel in Eppegem!  
Klik hier

info@tracs-bvba.be
Tracs bvba

Partners

TRACS BV bouwt in heel België een netwerk van partners uit die de principes en innovatieve geest van zijn oplossingen onmiddellijk hebben omarmd. Ze staan dan ook steeds voor u paraat.


 

TOM - Traileronderhoud Michielsen

Trailer Onderhoud Michielsen is een niet-merkgebonden bedrijf waar u terecht kan met alle merken en types trailers voor onderhoud en herstellingen, incl. ADR. Tevens zijn wij nu officieel en erkend servicepunt voor TRACS BV en subdealer van OVERMAT Belgium. U kan bij hen terecht voor al uw onderhoud en herstellingen van uw chapemachines.

Een belangrijk onderdeel van onze activiteiten is het keuringsklaar maken van trailers. Wanneer u dit wenst, bieden wij de trailer ook zelf aan bij de technische keuring. Specifiek voor ADR-tankwagens bieden wij de mogelijkheid aan tot het uitvoeren van drukproeven. Tevens kunnen tankwagens ook bij ons terecht voor het vernieuwen van dichtingen.

Remservice

  • T.O.M. is uitgerust met een gloednieuwe VLT remtestbank die voldoet volgens de GOCA-normen. Een remmentest kan op elke werkdag en aan vaste tarieven.
  • Een diagnose van het ABS/EBS remsysteem behoort ook tot onze mogelijkheden. Via een diagnose kunnen we het probleem snel opsporen en adequaat aanpakken. Indien u wenst, kunnen wij oudere systemen voorzien van een up to date ABS /EBS systeem.
  • Reviseren van remklauwen voor SAF, BPW, KNORR, HALDEX en WABCO.

Achter de garage is een truckwash aanwezig waar u als klant gebruik van kan maken.

Wij staan open voor al uw vragen, en bespreken graag uw specifieke wensen!

Bezoek onze website


 

Tracs verkoopt chapemateriaal en toebehoren: kleding, spanen, rijen, schoppen, koppelingen, chapeslangen...
Ontdek het volledige assortiment in onze webshop.

Overmat chapemachines bieden de snelheid en betrouwbaarheid die vandaag de dag vereist is in de bouwsector, en dit aan competitieve prijzen. Tracs is officieel  en exclusief verdeler van Overmat machines.

Tracs bvba verdeler Overmat